Over Two Pennies

Welkom bij Two Pennies, een blog die in 2023 is gestart met als doel mensen te helpen besparen, minimaliseren en duurzaam te leven.

Onze naam komt van het spreekwoord “Een cent besparen is een cent verdienen”, en wij geloven dat het besparen van geld niet alleen goed is voor je portemonnee, maar ook voor de planeet. Door bewust te consumeren en ons te richten op wat echt belangrijk is, kunnen we allemaal ons steentje bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Op onze blog delen we tips en trucs voor het besparen van geld, het minimaliseren van je spullen en het verminderen van je ecologische voetafdruk. Of je nu geïnteresseerd bent in zuiniger leven, minimalistischer wonen of duurzamer consumeren, wij hebben iets voor jou.

Maar Two Pennies gaat niet alleen over besparen en minimaliseren – we willen ook een gemeenschap van gelijkgestemde mensen creëren die elkaar kunnen steunen en inspireren. We hopen dat je ons volgt op deze reis naar een meer duurzame en bewuste levensstijl.

Dank je wel voor het bezoeken van onze blog. We hopen dat je hier iets vindt dat je inspireert om bewuster en duurzamer te leven. En vergeet niet: elke kleine verandering telt!